Naty гърне Clean Potty

Нов продукт

  • Изработено от захарна тръстика
  • Революционна конструкция с вложки за еднократна употреба
  • Без фталати
  • Независимо сертифициран от AB Vincotte
  • Без изплакване - остава чист и сух
  • Неплъзгаща се гумена основа

Повече детайли

69,90 лв с вкл. данък

Повече информация

Основното предимство на Clean Potty е, че никога не трябва да го почиствате след употреба. Вместо това торба, направена от 100% биоразградим филм, събира отпадъците. Когато детето ви е готово, просто изхвърляте чантата до тоалетната. Clean Potty е създадено на растителна основа и е направено от 95% възобновяеми материали, следователно е напълно екологично. Когато проектирахме деткото гърне Clean Potty, искахме да комбинираме нашето минималистично скандинавско наследство с високотехнологичен вид, който е както функционален за ежедневния семеен живот, така и изглежда добре в банята. Основната форма е сфера с вградени функционални части, всичко, което е направено в нашия превъзходен, възобновяем материал от захарна тръстика. Clean Potty на растителна база е внимателно тестван продукт, който осигурява комфорт на детето и има гумен пръстен, прикрепен към основата, за да елиминира всякакви колебания.

Как да ползвате

Нашето детско гърне е сертифицирано от Vincotte. Vincotte е независима, международно призната сертифицираща организация, която е специализирана в анализиране на възобновяемостта на суровините. Той е и един от малкото сертифициращи органи в света, който прилага както европейски, така и северноамерикански стандарти.

Eco by Naty е и първата марка в световен мащаб, която е независимо сертифицирана за възобновяемостта на своите продукти в съответствие с ASTM D6866. ASTM е с нестопанска цел, която предоставя форум за разработване и публикуване на международни стандарти за консенсус за материали, продукти, системи и услуги. Членовете на доброволците представляват производители, потребители, потребители, правителство и академични среди от повече от 140 страни.